Web Analytics Made Easy - Statcounter

به  گزارش ایرنا به نقل از رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران  در گرجستان ، شنگلیا در دیدار اکبر قاسمی سفیر و حمید مصطفوی رایزن فرهنگی ایران ابراز امیدواری کرد که از ترم آینده با تامین منابع آموزشی، کتب آموزشی و استاد ، آموزش زبان فارسی در رشته های  مختلف تحصیلی آغاز کنیم و همچنین به مرور زمان  تاسیس کرسی زبان فارسی و ایران شناسی را با همکاری و حمایت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی در دستور کار دانشگاه داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 وی در این دیدار با تبریک به سفیر جدید کشورمان ، اشتراکات فرهنگی ، تاریخی و تمدنی میان دو کشور گرجستان و ایران را مهمترین پشتوانه روابط دو جانبه دانست و افزود: امیدوارم در دوره جدید مسئولیت ایشان همکاری‌های آموزشی و فرهنگی میان دانشگاه‌های دو کشور بیش از پیش گسترش یابد.

وی از تاسیس دانشگاه قفقاز در سال ۱۹۹۸، کیفیت فعالیت های علمی ، آموزشی، همکاری های بین دانشگاهی بین المللی گزارشی ارائه کرد و گفت : در حال حاضر این دانشگاه متشکل از ۱۱ دانشکده و ۴۳ گروه آموزشی بیش از ۵۰۰۰  دانشجو در مقاطع تحصیلی کارشناسی تا دکتری دارد و دانشجویان خارجی از ۲۴ کشور در این دانشگاه تحصیل می کنند.

  رئیس دانشگاه قفقاز افزود: مدارک فارغ التحصیلان این دانشگاه را دانشگاه های معتبر کشورهای اتحادیه اروپا ، آمریکا و بسیاری از کشورهای جهان به رسمیت می شناسند اما علیرغم تلاش ها و پیگیری های صورت گرفته از سوی دانشگاه و سفیر قبلی جمهوری اسلامی ایران تاکنون مدرک دانشگاهی این دانشگاه مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ایران قرار نگرفته است .

شنگلیا افزود :  بنابراین درخواست دارم در این ارتباط سفارت و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران به ما کمک کنند تا این مشکل مرتفع شود تا زمینه توسعه همکاری های علمی ، آموزشی و دانشگاهی بین دو کشور، جذب دانشجویان ایرانی و تبادل استاد و دانشجو فراهم گردد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران نیز در این دیدار با اشاره به روابط تاریخی و فرهنگی ایران و گرجستان گفت : همواره روابط دو کشور در عرصه‌های سیاسی ،اقتصادی و فرهنگی برقرار بوده و ظرفیت‌های بالقوه بسیاری برای توسعه و تقویت همکاری ها وجود دارد .

  قاسمی افزود: با توجه به حسن نیت مقامات عالی دو کشور تلاش خواهیم کرد ساز و کار و تسهیلات مناسبی برای استفاده از همه ظرفیت‌های موجود طراحی شود و موانع فراروی مناسبات دوجانبه و منطقه ای در عرصه های سیاسی ، اقتصادی، علمی و فرهنگی مرتفع شود.

سفیر کشورمان  همچنین برضرورت گسترش تعاملات دانشگاهی، علمی و فرهنگی ایران  و گرجستان تاکید و اظهار امیدواری کرد که براساس توافقات صورت گرفته ، با همکاری وزیر آموزش و علوم گرجستان در آینده نزدیک، شاهد تشکیل کارگروه و کمیته های مشترک کاری برای به رسمیت شناختن مدارک دانشگاهی و تقویت همکاری های بین دانشگاه های دو کشور باشیم و موانع و مشکلات فعلی، فراروی همکاری های دانشگاه های دو کشور را بررسی و حل کنیم.

 قاسمی از همکاری های موثر رئیس دانشگاه قفقاز گرجستان  با نهادهای ایرانی تشکر کرد .

  رایزن فرهنگی کشورمان در این دیدار ضمن تشکر از اقدامات انجام شده در زمینه تدوین برنامه آموزش زبان فارسی به عنوان زبان دوم خارجی ، آموزش زبان گرجی و انگلیسی به ایرانیان مقیم گفت: با توجه به روابط تاریخی دو کشور و سابقه بیش از یک قرن ، آموزش زبان فارسی و ایرانشناسی در دانشگاه های گرجستان ، معتقدم توسعه همکاری های بین دانشگاه های دو کشور یکی از مؤلفه های مهم و ضروری برای تقویت و گسترش روابط دوجانبه در عرصه های مختلف محسوب می شود ،

مصطفوی افزود: این مهم باید به عنوان یک اقدام بنیادی و اساسی همواره مورد توجه مقامات و مسئولین دو کشور قرار گیرد تا خللی در روابط دوجانبه ایجاد نشود.

  وی  از آمادگی رایزنی فرهنگی در زمینه پیگیری به رسمیت شناختن مدارک دانشگاهی دو کشور ، انعقاد تفاهم نامه ها ، اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی مشترک و تامین کتب و منابع آموزشی زبان فارسی به غیر فارسی آموزان و استاد  زبان فارسی و تاسیس کرسی ایران شناسی خبر داد .

 در ا دامه  این دیدار سفیر و رایزن فرهنگی به اتفاق رئیس دانشگاه از بخش های مختلف دانشگاه بازدید کردند. 

برچسب‌ها باکو گرجستان ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: باکو گرجستان ایران باکو گرجستان ایران اخبار کنکور جمهوری اسلامی ایران دانشگاه های دو کشور آموزش زبان فارسی دانشگاه قفقاز رایزنی فرهنگی همکاری ها روابط دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۴۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا

در شرایطی که معترضان به قانون "ماموران خارجی" روز جمعه خیابان منتهی به پارلمان در مرکز شهر تفلیس را مسدود کردند، رئیس شورای اروپا از نخست وزیر و رئیس‌جمهور گرجستان خواست فرصت تاریخی عضویت در اتحادیه اروپا را از دست ندهند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، شارل میشل، رئیس شورای اروپا، پس از تصویب قانون عوامل خارجی در گرجستان، با ایراکلی کاباخیدزه، نخست وزیر  این کشور ، گفتگوی تلفنی داشت و طی آن از مقامات تفلیس خواست که از این رویداد تاریخی غافل نشده و شانس عضویت در اتحادیه اروپا را از دست ندهند.

میشل شب گذشته، جمعه،در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس یادآور شد: «در گفت‌وگوی تلفنی با نخست‌وزیر گرجستان، آخرین تحولات گرجستان را مورد بررسی قرار دادم و حمایت کامل اتحادیه اروپا از همه شهروندان گرجستانی که آینده اروپایی کشور خود را در اولویت قرار می‌دهند، را تکرار کردم. آینده گرجستان به اتحادیه اروپا گره خورده و این شانس تاریخی را نباید از دست بدهند.»

همزمان، سالومه زورابیشویلی، رئیس جمهور گرجستان نیز با رئیس شورای اروپا مذاکراتی تلفنی داشت و در آن تاکید کرد که لایحه عوامل خارجی که در پارلمان این جمهوری در حال بررسی است، مانع از همگرایی گرجستان با اتحادیه اروپا می‌شود.

رئیس جمهور گرجستان طی یک گفتگوی طولانی با شارل میشل در مورد رویدادهای در حال توسعه در این کشور، همگرایی اروپایی گرجستان و عواملی که مانع این امر می‌شود، به ویژه لایحه "شفافیت نفوذ خارجی" که مجدداً توسط اکثریت پارلمانی آغاز شده، بحث و تبادل نظر کرد.

علاوه بر این، متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد که ایالات متحده لایحه "نفوذ خارجی" ارائه شده توسط پارلمان گرجستان را محکوم می‌کند.

وی گفت: اظهارات و اقدامات دولت گرجستان با ارزش‌های دموکراتیک زیربنای عضویت در اتحادیه اروپا و ناتو ناسازگار است و در نتیجه مسیر گرجستان به سمت همگرایی یورو-آتلانتیک را به خطر می اندازد.

زاخارووا: روسیه در امور داخلی گرجستان مداخله نمی‌کند

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز درباره وقایع جاری در گرجستان در رابطه با قانون عوامل خارجی تاکید کرد که فدراسیون روسیه هرگز در امور سایر کشورها مداخله نکرده و نخواهد کرد. این دیپلمات افزود که مسکو به توسعه صلح آمیز، باثبات و شکوفای همه کشورهای قفقاز جنوبی از جمله گرجستان علاقه مند است.

دولت گرجستان معترضان را به انجام اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

وزارت امور داخلی گرجستان شب گذشته اعلام کرد که معترضان به قانون ماموران خارجی در تفلیس قصد داشتند  نمایشی سازمان دهی شده را اجرا و با پوشیدن یونیفرم‌های پلیس، اقدامات تحریک آمیز  و خشونت باری را انجام داده و آنها را به مأموران اجرای قانون نسبت دهند.

این وزارتخانه همچنین مدعی است که معترضان قصد داشتند اطلاعاتی نیز مبنی بر پیوستن برخی نیروهای پلیس به تظاهرات منتشر کنند.

این در حالی است که روز جمعه معترضان به قانون عوامل خارجی خیابان روستاولی در مرکز تفلیس را مسدود کردند. آنها همچنین از ساختمان پارلمان کشور به سمت هتل پاراگراف، محل برگزاری نشست سالانه بانک توسعه آسیایی حرکت کردند تا توجه میهمانان خارجی را به اقدامات خود جلب کنند.

پارلمان گرجستان در روز اول ماه مه لایحه "شفافیت نفوذ خارجی" را در قرائت دوم با اکثریت آرا تصویب کرد. البته در این جلسه بین نمایندگان حزب حاکم "رویای گرجستان"  و مخالفان درگیری رخ داد.

درگیری پلیس با معترضان به قانون "ماموران خارجی" در تفلیستجمع حامیان و مخالفان قانون "ماموران خارجی" در تفلیسگاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • واکنش مقام اتحادیه اروپا به حوادث گرجستان